Over ons

De Brood Bar Buitenpoort is de nieuwste loot aan de boom van de Huissense horecaondernemers Bianca Visser en Herman van Gellecum. Sinds najaar 2000 trotse eigenaren van multifunctioneel horecabedrijf De Buitenpoort en sinds voorjaar 2019 van Beachclub BUITEN!
De Brood Bar is medio november 2020 in bedrijf gegaan. Eerst met de handige eigen online bestelsite, voor bezorging en afhalen. En vanaf april 2020 opent ze ook haar terras. Waar het jonge en enthousiaste team jullie graag verwelkomt. Van maandag tot en met zondag is het terras van 12:00 tot 18:00 uur geopend, online bestellen kan al vanaf 10:00 uur.

In het voorste deel van De Buitenpoort, aan de Helmichstraat in Huissen-centrum, met voldoende parkeerruimte. Een prachtig punt, zeker bezien vanaf onze entresol. En vanaf het terras. Binnen een eigentijdse en warme sfeer. Waar je kan genieten van een (gezond) ontbijt, luxe lunch, heerlijke high tea, een beste borrel en uiteraard van diverse buitengewone broodsoorten. Want wij zijn de Brood Bar! Graag tot ziens!